1. a unit of energy which is used as a measurement for the amount of energy which food provides the opposite of 'low' 2. 3. a smooth, thick liquid produced from animals or plants that is used in cooking. 4. the opposite of 'high' 5. similar to 'outside' 6. a soft silver-white chemical element which is found in salt 7. a type of fat which is produced by hydrogenation (=when vegetable oil is made into solid fat) and is used in margarine, fried foods, etc. 8. the power and ability to be mentally and physically active 9. to use water to clean soap or dirt from something 10. It has a similar meaning to 'happen'. 11. a piece of paper or other material which gives information about the object it is fixed toBantu Bang Plsss
jawaban: 1. satuan energi yang digunakan sebagai ukuran jumlah energi yang disediakan makanan kebalikan dari 'rendah'2.3. cairan kental dan halus yang dihasilkan dari hewan atau tumbuhan yang digunakan dalam memasak 4. kebalikan dari 'tinggi'5. mirip dengan'luar'6. unsur kimia putih-perak lembut yang ditemukan dalam garam7. sejenis lemak yang dihasilkan oleh hidrogenasi (= ketika minyak sayur dibuat menjadi lemak pasat ) dan digunakan dalam margarin, gorengan, dll.8. kekuatan dan kemampuan untuk aktif secara mental dan fisik 9. menggunakan air untuk membersikan sabun atau kotoran dari sesuatu 10. itu memiliki arti yang mirip dengan 'terjadi' 11. secarik kertas atau bahan lain yang memberikan informasi tentang objek itu tetap untuk